Andy's Service
Följ Andys Service på Youtube
Följ Andys Service på Facebook
Följ Andys Service på Instagram
Andys Service referenser webbdesign / hemsidor

DALSLANGED.COM
På sidan www.dalslanged.com hittar du information du behöver om Dals Långed och dess omnejd.

I Dals Långed finns det ett aktivt näringsliv med både butiker och företag. På www.dalslanged.com kan du finna information och erbjudanden från dessa.

Är du ute efter en bit mat eller en avkopplande fikapaus finns det flera alternativ att välja på både i Dals Långed och i närområdet.

Vill du aktivera dig har Dals Långed ett flertal föreningar som har ett varierande utbud i allt från sport till kultur.

Landskapet Dalsland erbjuder många natur attraktioner som är värda ett besök . Flera av dem hittar du i Dals Långed och på www.dalslanged.com har du en användbar guide över dessa.

Är du intresserad av vad som händer i Dals Långed surfar du in på www.dalslanged.com. Här läggs det löpande upp aktuella evenemang och händelser.


Moxakällan
Moxakällan är qi terapeut, fotvårdare, spa-terapeut, reiki -healer, Kundalini yoga, meditationslärare samt friskvårds- fibro och hot stone massör.

Moxakällan arbetar enligt den kinesiska hälsofilosofin att förebygga ohälsa, bevara det friska och med behandling starta en självläkningsprocess. Människan kan bli frisk och stark av sin egen inneboende självläkande förmåga om hon bara får de rätta impulserna.

Hos Moxakällan finner du en lugn och harmonisk miljö, en oas du kan komma till närhelst du behöver!


Skogsvägen 22, 666 95 Dals Långed